Üvegkorlát oszlopos kivitelben

Rozsdamentes üvegbetétes korlát

Rozsdamentes üvegbetétes korlát

Az üvegkorlátok kivitelezésénél többféle lehetőségekből tud választani. Lehet oszlopok közé szerelt üvegkorlátokat választani, ami biztonságot sugall.

Az oszlopok ebben az esetben főként rozsdamentes acélból készülnek, amiről tudjuk, hogy egy időtálló anyag, belső térre alkalmazva pedig egy életen keresztül is tartós marad, hiszen itt nem érintkezik az időjárás viszontagságaival.

A másik nagy előnye a rozsdamentes acélból készült oszlopoknak, hogy nem igényel különösebb törődést, és ápolást sem.

Díszíteni pedig legelőnyösebben üveggel lehet, így minden esetben letisztult és design-os stílust tud kialakítani vele.

Az üvegkorlátok oszlopos tervezését és kivitelezését szakavatott kollégáink fogják elvégezni, az Ön elképzelése alapján.

Törekedünk arra, hogy mindig a maximális minőséget nyújtsuk Önnek a lehető legrövidebb időn belül.

Kérjük hívjon bennünket, segítünk megvalósítani álmait!
Üvegkorlát oszlopos kivitelben

Üvegkorlát oszlopos kivitelben

Üvegkorlát oszlopos kivitelben

Üvegkorlát oszlopos kivitelben

Az üvegkorlátok kivitelezése nagy precizitást és szakmai tudást igényel. Elsősorban irodaházak, bevásárlóközpontok, vagy magánházak belső és külső tereinek díszítésére kéri, rozsdamentes acél korlát, kovácsoltvas korlát mellé, esetlegesen öntartó kivitelezésben.

Az üvegkorlátnak, ugyanúgy, mint társainak védelmi funkciót kell betöltenie, ezért az üvegek minden esetben edzett, többrétegű biztonsági ragasztott üveget használunk a kivitelezéshez, ami azért szerencsés választás, mert az esetleges üvegsérülések esetén az üveg maga nem zuhan ki a keretéből, és nem törik el.