fémkorlát

Korlát

Korlát melybe kapaszkodhat!

Ha egy lakás összhangját, és harmóniáját akarjuk tökéletessé tenni, a hozzá tartozó korlát kialakítását is figyelembe kell venni.

Akár lakás újításáról, vagy új ház építéséről van szó, az igényes, megfelelő stílusban épült korlát kulcsfontosságú szerepet tölt be.

A korlát első számú feladata a biztonság ellátása, e mellett természetesen nem elhanyagolható szempont a megjelenése sem.

Ahogy vezeti kezünket, úgy vezeti tekintetünket és képes befolyásolni érzelmeinket is.

Képzeljük magunkat egy század eleji palotának a lépcsőházába! Micsoda pompás látvány fogad, és mennyi féle érzés fut át rajtunk, mintha visszarepültünk volna 100 évet.

Természetesen egy modern korlát épp oly tökéletes lehet, mint ódon társaik. A modern technikai megoldásoknak köszönhetően csak ügyfeleink álmai szabnak határt a korlátok kialakításában.

Megrendelőink számára, egyaránt kivitelezhetőek a beltéri- és kültéri korlátok.

A korlát kivitelezése során figyelembe vesszük a belső tér sajátosságait, kialakítását, berendezését. Részletekbe menően vizsgáljuk a lakberendezési stílust, – úgy mint, megjelenő tárgyak, színek és anyagok – hogy a korlát tökéletes egységet alkothasson a térrel.

Mi határozza meg a kültéri korlátok kivitelezését?

A kültérre szánt rozsdamentes korlátok esetében, pedig igazodnia kell a rozsdamentes korlátnak a ház, a kapu és a kerítés stílusához is egyaránt. Valamint kültéri mivolta lévén az időjárás viszontagságainak is ellent kell állnia.A korlát anyagát és színét, jellegét, valamint formáját illetően a lehetőségek tárháza kifogyhatatlan. Anyaga lehet rozsdamentes acél korlát, esetlegesen fával díszítve, lehet üveg betéttel ellátott – ezeket a rozsdamentes korlátokat főként modern, és minimalista lakásokba ajánljuk.

A kovácsoltvasból készült korlátok ugyanúgy megállják helyüket a beltérben, mint a kültéren használva – kapu, kerítés, rács. Erőt és stílust sugároz, egy megfelelően rusztikus lakásban, a klasszikus stílust kedvelőknek szeretettel ajánljuk a kovácsoltvasból készült korlátokat.

Minden egyes esetben garantáljuk Önnek, hogy a korlátjának kivitelezése és stílusa egyedi lesz, hiszen minden esetben alkalmazkodunk az Ön elképzeléseihez, amihez mi a szakértelmünket tesszük hozzá!