Alumínium szerkezetek

Alumínium szerkezetek

Alumínium szerkezetek

Az alumínium szerkezeteket elsősorban ajtók, ablakok, télikertek és függönyfalak kialakításánál használjuk. Nagy előnye, hogy könnyűek, ellenállóak és nagy felületű szerkezeteket lehet vele felépíteni, valamint kiválóan lehet hőszigetelni. A fa szerkezetekkel ellentétben megjelenésében elegánsabb, látványosabb, és könnyedebb.

Az alumínium szerkezetek makacsul ellenállnak az időjárás viszontagságainak (legyen szó jégesőről, hóról, vagy szélről). Előnyeként szolgál az, hogy bármilyen színben kivitelezhető. Ezzel a szerkezettel világosan tarthatjuk, optikailag megnövelhetjük a teret.

Nyugat-Európában, és a világ számos részén már régóta alkalmazzák az alumínium szerkezetek építését. Magyarországra viszont csak pár éve tört be a piacra a modern a korszerű szerkezetek alkalmazása, és felépítésének igénye.

 


 

Alumínium szerkezetek

Alumínium szerkezetek

Ezen alumínium szerkezetekkel az épületek homlokzata is kialakítható ízlésesen, modern stílusban. Főként bankok, hotelek, sportcsarnokok, irodaházak, autószalonok homlokzatainak kialakítására szolgálnak.

Számos tetőszerkezet kialakítása is lehetséges, ami növeli a fény beáramlását a helyiségbe.

Hatékonyan kialakítható üvegezési szerkezetek kivitelezésére, amivel növelhetjük a komfortérzetet, és ideális légkört alakíthatunk ki.

Az épület belső terének megvilágítása pedig optimális lesz.

Ha felkeltettük érdeklődését, szívesen segítünk Önnek a megvalósításban!