Kerítés

A kerítés a ház dísze!

Van ahol nem divat, és van, ahol presztízskérdést csinálnak belőle, de elsődleges funkciója a védelem biztosítása. Persze a kivitelezés sem mind egy, hiszen ha egy járókelő elmegy az utcán, az első benyomást a kerítés fogja rá tenni.

Egy nagy, impozáns ház és kapu mellett, egy omladozó, sorsára hagyott kerítés nem mutat szépen, éppen ezért fontos, hogy minőségben és stílusban is megfelelő kerítést válasszunk.

A gyártás és kivitelezés előtt teljes körű igényfelmérést, valamint átfogó környezeti vizsgálatot végzünk, hogy megtaláljuk a minden szempontból tökéletes kerítést. Fontos, hogy az igényeket és a ház stílusához igazítsuk, így igazán harmonikus látványt fogunk kapni.

Milyen lehetőségeink vannak a kerítések kivitelezését illetően?

Kovácsoltvas kerítés

A kerítés formája, mérete, anyaga hatalmas választékban terül elénk, de nagyon fontos, hogy stílusában megfelelőt válasszunk. Nem mindegy, hogy milyen anyagot választunk, hiszen míg a rozsdamentes acélból készült kerítések minimalista, és modern stílust képvisel, addig a kovácsoltvas kerítés a régi korok letűnt, romantikus hangulatait idézik meg.

A rozsdamentes kerítéseinket leginkább azon megrendelőink számára ajánljuk, kiknek környezete is a modern és letisztult formákat képviseli. Ezzel szemben a kovácsoltvas kerítések rusztikus, és hagyományos, erőteljes hatást keltenek, ezek inkább egy klasszikus, vagy korabeli bútorokkal berendezett ingatlanok kerítéseként állják meg a helyüket.


Miért minket válasszon, ha kerítésről van szó?

  • teljes körű igényfelmérés
  • környezeti vizsgálat
  • profi kivitelezés
  •  minőségi alapanyagok
  • széles választék
  • valamint lehetőség, hogy megálmodott kerítése életre is kelhessen

 

Mi segítünk megtalálni az Önhöz és házához leginkább illő kerítést!

Kérje ajánlatunkat!