Előtető

Előtető

Az előtető a bejáratok és teraszok előtti terület feledésére szolgál, véd az időjárás viszontagságaitól, mint a tűző nap, eső és hó vagy szélfúvás.

Legelterjedtebbek a polikarbonátból és a hullámpalából készült előtetők, de mai technológiának köszönhetően ezeket leginkább az üvegből előállított előtetők váltják fel.

Az előtetők nem csak technikai feladatokat látnak el, esztétikailag is sokat hozzá tesznek egy épület főhomlokzatához vagy egy terasz hangulatához.

A mai kor vívmányainak köszönhetőn az előtetők számos alapanyagból, számos anyagkombinációjával előállíthatóak. Így az igazán egyedi előtetők gyártása sem akadály már.

Milyen előtetők gyártásával foglalkozunk?

  • üveg előtető
  • rozsdamentes acél szerkezettel
  • kovácsoltvas előtető üveggel
  • rozsdamentes előtető polikarbonáttal

Legyen az akár egy elegáns és letisztul stílust képviselő üveg előtető acélszerkezettel vagy a romantikus hangulatot képviselő kovácsoltvas előtető, netán színezett polikarbonát rozsdamentes előtető, minden megoldás megvalósítható.

Bármilyen kombinációt is választ, vállalkozásunk garantálja az előtetők a minőségi kivitelezést, a hosszú élettartamát, és az igényes megjelenést.

 

Kérje ingyenes ajánlatunkat!