Kapu

Kapu

Minőségi kapu önnek!

Egy ingatlan leginkább hangsúlyos eleme vitathatatlanul a kapuja. A múlt századi bérházak, hatalmas tömör fa kapui a mai napig visszarepítenek minket arra a pár pillanatra – amíg toljuk, húzzuk – a múltba.

Egy villaépület vagy kastély hatalmas, kovácsoltvas kapuja is ámulatba ejtően szédítő tud lenni, persze egy egyszerűbb, minimalista stílust képviselő kapu is nagy benyomást tehet ránk.

Nem utolsó sorban említést érdemelnek még a személy,- és garázskapuk, lebegő- és úszókapuk is.

Cégünk vállalja gépjármű beálló, és személybejáró kapuk gyártását és beépítését, valamint egy- vagy kétszárnyú toló- és nyílókapukat távvezérlés-beépítéssel, valamint kérhető a lebegő- vagy úszókapuk kivitelezése is.

Milyen kapu választék áll megrendelőink rendelkezésére?

  • kovácsoltvas nyílókapu
  • kovácsoltvas úszókapu
  • kovácsoltvas lebegő kapu
  • rozsdamentes nyílókapu
  • rozsdamentes úszókapu
  • rozsdamentes lebegő kapu
Természetesen a felsorolásban nem szereplő kapuk elkészítését is vállaljuk.

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Ez vonatkozik a színére, a kivitelezésre és az anyagra is. Elsősorban azonban kovácsoltvas, vagy rozsdamentes acélból készült kapukat ajánlunk Önnek, mivel ezek a rendkívüli időtállósággal rendelkező anyagok, és egyben a legmutatósabbak is.

A formát is, a mintát az Ön elképzelése alapján kivitelezzük, de ha nincs semmilyen elképzelése, mi segítünk!

A kovácsoltvas kapukat azoknak ajánljuk, akik szeretik a rusztikus és hagyományos kivitelezést, a klasszikus megjelenést. A kovácsoltvas kapu erőt sugall magából, míg a rozsdamentes acélból készült kapuk inkább légiességet és az elegancia hírnökei.

Fontos hogy bármelyikből is készüljön el kapuja, sugallja az Ön ízlésvilágát, és egyediségét, valamint a ház miliőjét is.

A legfontosabb minden esetben az, hogy a kapu és a kerítés ne térjen el egymástól, tehát mindenképp egyeznie kell anyagában és stílusában is egymásnak.

Álmait mi tárt kapukkal fogadjuk!

Kérje ajánlatunkat!