Kovácsoltvas teraszkorlát

Kovácsoltvas teraszkorlát

Kovácsoltvas teraszkorlát

A kovácsoltvasból készült teraszkorlát választása azért célszerű, mert minden esetben a teraszkorlát találkozni fog az időjárás viszontagságaival – legyen szó itt hóról, esőről, havas-, ónos-, vagy jégesőről, szélről vagy napsütésről. A kovácsoltvas teraszkorlát egy örök darabot fog jelenteni Ön számára, mivel a kovácsoltvasat tűzihorganyozás módszerével tesszük a legellenállóbbá az őt érhető időjárástól, és ennek az eljárásnak köszönhetően marad védve a kovácsoltvas a korrózió ellen. Nagyon fontos, hogy a teraszkorlát kivitelezése, stílusa, és formái megegyezzenek az udvaron található többi kovácsoltvasból készült kerítéssel, kapuval, esetleg ráccsal.

Ha nincs ötlete, segítünk Önnek, választhat az adott formákból, ha bármilyen elképzelése van, szívesen megvalósítjuk! A mintákat lézerrel vágjuk ki.

 

A kovácsoltvas teraszkorlát tervezését és kivitelezését szakavatott kollégáink fogják elvégezni, az Ön elképzelése alapján. Törekedünk arra, hogy mindig a maximális minőséget nyújtsuk Önnek a lehető legrövidebb időn belül.

Kérjük hívjon bennünket, segítünk megvalósítani álmait!