Alumínium ablak

Alumínium ablak

Az alumínium szerkezetes ajtók mellett kivitelezése mellett fontos, hogy az ablak kerete, és anyaga harmonizáljon a kiválasztott ajtóéval. Az alumínium ablak kivitelezése egészen az egyszerű és elegánstól a design, valamint speciális kialakítású ablakokig elérhet.

Az alumínium hatalmas előnye – a fa és a műanyag ablakokkal ellentétben -, hogy könnyen és pontosan alakítható, funkcionálisan a legnagyobb igényeket lehet vele kielégíteni. Az alumínium nagyon merev és ellenálló anyag, ezért az ebből készült ablakok örök életre szólnak, és a színskála bármely árnyalatával festhető.

Minimális karbantartást, ápolást igényel, valamint az összes anyagok közül a legtartósabb megoldást, a leghosszabb élettartamot kínálja Önnek.

Az alumínium ablakok nagy tervezési szabadságot biztosítanak a tervezőinknek, a kis beépítési mélység miatt nagyobb üvegfelület befogadására képes.

 

Tehát a meglepően vékonynak látszódó vastagság lehetővé teszi az üveg nagyarányú használatát az ablak beépítésekor.

Az elvünk azon alapszik, hogy a legjobb minőségű anyag felhasználásával, a legprecízebben, és az Ön igényeinek megfelelően alakítsuk ki a nyílászárókat!