Kovácsoltvas kerítés

Kovácsoltvas kerítés

A kovácsoltvas kerítés egy igazán stílusos, rusztikus dísze a háznak és az udvarnak. A kerítésnek minden esetben tükröznie kell a ház és az Ön egyéniségét.

A mi célunk az, hogy az Ön igényinek figyelembe vételével a legideálisabb kovácsoltvas kerítést, és a legjobb formákat hozzuk létre az Ön udvarának határában.

Így funkcionális szerepe mellett – ami az, hogy biztonságot nyújtson az Ön portája számára – egységet alkothat a házzal, annak stílusával.

A kovácsoltvasból készült kerítés előnye, hogy többféle mintát jeleníthetünk meg az unalmas hosszanti és keresztirányú kivitelezésű rácsokkal szemben, ráadásul robosztus alkata miatt erőt sugároz magából.

A kovácsoltvasat tűzihorganyozással tesszük ellenállóbbá, hogy védjük az anyagot a korrózió ellen.

 

Ha nincs ötlete, segítünk Önnek, választhat az adott formákból, ha bármilyen elképzelése van, szívesen megvalósítjuk! A mintákat lézerrel vágjuk ki.

Akár ajtó vagy ablakrácsról legyen szó, minden esetben sugallni fogja az Ön egyéniségét, és egyben illeszkedni fog a ház jellegéhez is. Lehetőség van arra, hogy különböző méretben és vastagságban válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

Minden esetben egyeztetjük Önnel elvárásait, és ennek megfelelően válasszuk ki a legmegfelelőbb anyagot.