Rozsdamentes lebegő lépcső

Rozsdamentes lebegő lépcső

A tervezés és kialakítás egyik legfontosabb pillérje a BIZTONSÁG, ami a szabványoknak köszönhetően, és annak betartásával 100%-ig elérhetővé válik.

A második pillérje a KÉNYELEM, míg a harmadik a JÓ MEGJELENÉS, A DESIGN, és végül, de nem utolsósorban fontos az ÁR.

A technológia, azaz a gyártási folyamatról se feledkezzünk meg, hiszen egy rosszul tervezett és kivitelezett lépcsőt a legrosszabb, és legradikálisabb esetben a földig kell visszabontani.

Számítógépes tervezést végzünk, és látványrajzokat készítünk!

A lépcső megfelelő kivitelezése nagyon sok praktikusságot is magába foglal. Tehát az esztétikai megjelenés és elsődleges funkciója mellett többféle dolgot is magában rejthet.

Az emberi fantázia szabhat csak határt, hogy miféle trükköket és megoldásokat találunk ki egy lépcső kivitelezésénél (például a lépcső alá fiókokat, vagy szekrényt is kialakíthatunk).

Nagyon fontos a megfelelő anyag kiválasztása. Ennek elsődleges szempontja a biztonság legyen.


Lebegő lépcső rozsdamentes szerkezettel

Lebegő lépcső rozsdamentes szerkezettel

Rozsdamentes csigalépcső

Rozsdamentes csigalépcső

A falépcső elegáns és otthonos hangulatot teremt, de meglehetősen csúszik. A lépcső készülhet dekorbetonból is, de talán az anyag ridegsége és hidegsége miatt megint csak kevesen alkalmazzák.

Meg kell találni tehát a megfelelő anyagot, amit szívesen látna otthonában hosszú időn keresztül. Divatosnak számítanak az üveglépcsők, a rozsdamentes acélból készült csigalépcsők is.

A kínálat hatalmas, a kivitelezés minden esetben egyedi!

Minden esetben, akár családi házról, akár irodaházról legyen szó, a lépcsőket a szabvány szerinti tűzálló anyagból szabad elkészíteni, és gondoskodni kell a járófelület csúszásmentesítéséről is.

Lépcsője dísze lesz az otthonának!